Leefstijlcoaching

Persoonlijke coaching op maat
Een gezonde leefstijl aanhouden is tegenwoordig best lastig. Er wordt veel van ons verwacht en er ligt veel verleiding op de loer. Onze leefstijlcoach Hariët Korvemaker helpt jou om deze persoonlijke doelen te bereiken! Naast leefstijlcoach is Hariët gewichtsconsulente en fitness- en aerobicstrainer. Samen met Hariët werk jij aan een gezondere leefstijl werken om hier beter mee om te gaan. Wil jij gezonder leven of gewoon beter in je vel zitten?

informatie
Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Hariët voor een vrijblijvend gesprek via 0523-271777 of hariet@baalderslag.nl.

– Intake Leefstijlcoaching
inclusief voedingsanamnese: € 34,50
– Maandabonnement Leefstijlcoaching: € 57,50

Fysiotherapie
Verantwoord sporten én persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Daarom werken we nauw samen met Fysio Plus. Leden van Sportcentrum de Baalderslag kunnen elke week gratis gebruik maken van een spreekuur met Rosa Plomp, onze fysiotherapeut. Wil jij hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een
afspraak! Op www.fysioplushardenberg.nl vind je meer informatie over Fysio Plus.

Zonnebank
Wil je het hele jaar door een lekker zomers tintje? In Sportcentrum de Baalderslag kun je gebruik maken van een professionele zonnebank! Dit is een snelbruiner die je een fijne zonneboost geeft met drie speciale gezichtsbruiners. Per keer kan je 15 minuten zonnen onder de zonnebank. Aan de balie of via de telefoon kan je de zonnebank reserveren.

Kosten:
Per keer: € 6,50
Strippenkaart (10 keer): €55,00

Infrarood sauna

Er is niets fijners dan na het sporten even bijkomen in onze infrarood sauna. Ideaal voor de vermoeide spieren! De infraroodstralen warmen de spieren namelijk op. Pijnlijke of vermoeide spieren na het sporten? Maak dan zeker even gebruik van onze infraroodsauna. Ook op je vrije dag kan je bij Sportcentrum de Baalderslag gebruik maken van de infraroodsauna.

De hartspier en de bloedvaten worden in de infraroodsauna passief getraind. Dit leidt tot minder vermoeidheid en een betere nachtrust. Meer energie én gezonder! Door te zweten verlaten afvalstoffen je lichaam, dit verhoogt je weerstand. Ook zorgt het effect van de infraroodsauna voor minder gewrichtspijn, minder spierpijn, minder last van artrose en verlaagt het de kans op huidaandoeningen. Erg gezond dus!

Kosten
Per keer: € 6,50
Strippenkaart (10 keer): €55,00