Fitness groepslessen

Trainingen

Circuittraining
Dit is een totale workout, een fullbodyschema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert! Een dynamische training die het cardiovasculaire- en het spieruithoudingsvermogen traint. Elke week een nieuwe les waarin je aan de slag gaat met je conditie, spierkracht en vetverbranding. Afwisselend, uitdagend, leuk én natuurlijk keihard zweten.

krachttraining
Als groepstraining staat hierbij spierontwikkeling en toename van kracht centraal. In de groep doe je standaard bepaalde krachtoefeningen.

Jouw persoonlijke groei

Train je het liefst zelf? We kunnen een persoonlijk trainingsschema voor jou opstellen afgestemd op jouw sportdoelen om zo het maximale uit je krachttrainingen te halen. Zo train je effectief!

Ook kan er een sportspecifieke krachttrainingsschema voor je opgesteld worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan wielrenners of aan volleyballers.

Fitnessen bij Sportcentrum De Baalderslag is fitnessen met de kwaliteitsapparatuur van Life Fitness en Hammer Strength, bekende merken in de fitnesswereld. Onze trainers en instructeurs zijn dagelijks aanwezig in het sportcentrum. Ze helpen je graag en weten precies hoe je de apparaten het beste kunt gebruiken. En vragen stellen kan natuurlijk altijd!