Met ClubJoy Core werk je aan jouw eigen fundering. Een krachtige core vormt de basis voor het behalen van jouw sportieve doelen. Je wordt niet alleen uitgedaagd op het gebied van kracht, maar ook balans en coördinatie zijn wezenlijke onderdelen van deze les. Bovendien zijn het echt niet alleen de buikspieren die we tijdens ClubJoy Core aan het werk zetten. Ook de bovenbenen, billen, rug- en schouderspieren krijgen er flink van langs. Wil jij jouw lijf in slechts 30 minuten tijd effectief trainen? Dan is deze stoere workout absoluut een aanrader voor jou. En zeg nou eerlijk: wie wil er nou niet werken aan een geweldige sixpack?

ClubJoy Core is een dynamische les, waarin zowel kracht, mobiliteit, coördinatie als uithoudingsvermogen wordt getraind. De training is volledig toegespitst op de kernspieren. Je werkt met losse plates, een tube en een matje. Het is de ideale training wanneer je minder tijd hebt voor het sporten. Een les duurt slechts 30 minuten. What’s your excuse?

Naast een volledig uitgebalanceerde training, staat ClubJoy Core vooral bekend om de geweldige energy boost die je ervan krijgt. De opzwepende muziek en een topcoach motiveren jou om in een korte training, alles uit jezelf te halen!

donderdag om 20:00
Bekijk alle lessen