Yoga

ClubJoy Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan. Een ClubJoy Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!

ClubJoy Yoga opent de deur naar een gezonder en evenwichtiger leven. Deze les reikt zoveel verder dan alleen fysieke fitheid. Je leert contact te maken met je innerlijke kracht en vergroot jouw zelfvertrouwen.

Een ClubJoy Yoga les bevat elementen uit uiteenlopende yogastromingen, waardoor iedereen wordt aangesproken en herkenning zal vinden in deze training. Of je nu juist van heel krachtige elementen houdt, of liever de zachtheid en de rust zoekt. ClubJoy Yoga is geschikt voor iedereen. Naast een volledig uitgebalanceerde training, is ClubJoy Yoga ook een ware belevenis dankzij het samenspel van beweging, ademhaling en muziek. Na deze les voel je je als herboren.

maandag om 19:30
vrijdag om 09:00
Bekijk alle lessen