Sportcentrum de Baalderslag /

Leefstijlcoaching

Even voorstellen: mijn naam is HariŽt Korvemaker en ik wil jou helpen met jouw persoonlijke doelen. Ik ben sinds 1998 werkzaam in de fitnessbranche en gediplomeerd fitness- en aerobicstrainer.

Ook ben ik personal trainer en heb ik voor de diverse groepslessen mijn certificaten. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente/ leefstijlcoach.
Leefstijlcoaching betekent niet alleen mensen begeleiden met afvallen of bewegen. Het kan ook zijn dat je gezonder wilt gaan leven of je lekkerder in je vel wil voelen. Ik help om persoonlijke doelen te bereiken. Eigenlijk probeer ik een gedragsverandering te laten plaats vinden in het eet- en beweegpatroon. Het lichaam moet worden geprikkeld. Zowel in de voeding als in het bewegen. Het gezond bewegen en eten moet een “ way of life” gaan worden, zodat je niet terug valt in een oude ‘gewoonte’. Daarom kost het tijd en inspanning maar wel met mij als jouw persoonlijke stok achter de deur.
Wat vindt een deelnemer van leefstijlcoaching? Luciën Wesselink: ‘leefstijlcoaching’ bij de Baalderslag staat voor een motiverende en   professionele aanpak: gewoon aan de slag! En gelukkig geen moeilijke diëten. Ik had mijn twijfels bij de start. Die zijn nu helemaal     verdwenen. Na een jaar ben ik 30 kilo kwijt! Ik kan het abonnement ‘leefstijlcoaching’ van harte aanbevelen!Meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

     Tel: 0523-271777 of hariet@baalderslag.nl
     Je kunt ons ook volgen via Facebook.com/baalderslag of www.baalderslag.nll

Naar boven

Openingstijden

09.00 - 23.00Maandag

09.00 - 23.00Dinsdag

09.00 - 23.00Woensdag

09.00 - 23.00Donderdag

09.00 - 22.00Vrijdag

08.30 - 14:00Zaterdag