Sportcentrum de Baalderslag /

Fitness

Een van de meest populaire sporten tegenwoordig is ongetwijfeld fitness. Fitness dankt haar succes aan haar veelzijdigheid en doordat het makkelijk door iedereen te beoefenen is. Alle leeftijden*, man of vrouw, alle doelgroepen, fitness is er voor iedereen! Conditieverbetering, spierkrachtontwikkeling, vetverbranding, voor je plezier sporten, revalidatie of sportspecifiek trainen, met fitness kan het allemaal!Onze fitnesszaal is ingericht met hoogwaardig materiaal van Life Fitness en Hammer Strength, wereldmarktleider van fitnessapparatuur. Binnen ons centrum kun je daarnaast zelf kiezen hoe je wilt trainen. Zo kan je de hele dag vrij trainen. En bieden we dagelijks diverse groepstrainingen aan:

· Circuittraining: Afwisseling, plezier en uitdaging! De instructeur verrast je iedere week weer met een nieuwe les waarin er zowel aan conditie, vetverbranding als aan spierkracht gewerkt kan worden;
· Krachttraining: Het ontwikkelen van spierkracht staat hierbij centraal. Samen met de instructeur kun je daarnaast werken aan een persoonlijk voor jou opgesteld trainingsprogramma om het maximale uit je training te halen! 

Ook tijdens het vrije trainen bieden wij je ondersteuning. Zo kunnen we bijvoorbeeld een persoonlijk trainingsprogramma voor je opstellen en kun je altijd bij ons terecht met vragen.


 

Naar boven

Openingstijden

09.00 - 23.00Maandag

09.00 - 23.00Dinsdag

09.00 - 23.00Woensdag

09.00 - 23.00Donderdag

09.00 - 22.00Vrijdag

08.30 - 14:00Zaterdag