Sportcentrum de Baalderslag /

Squash

E?n van de bekendste en meest beoefende indoorracketsporten is ongetwijfeld squash. Het is dan ook een veelzijdige en aantrekkelijke sport: snel, spectaculair, makkelijk te leren en een garantie voor een goede conditie. Squash is er voor iedereen!

 

Squash wordt gespeeld door 2 spelers op een indoorbaan. Hierbij slaan de spelers om de beurt waarbij de bal steeds weer de voormuur moet raken. Er is geen speciale spierkracht nodig voor squash, het komt meer aan op techniek, tactiek en uithoudingsvermogen.

Wil je graag op een vrijblijvende en voordelige manier kennismaken met squash? Dan kun je gebruik maken van het starterspakket voor slechts 65 Euro. Het starterspakket bestaat uit:
· 9 x een half uur squashen
· 1x een squashles
· Een eigen squashracket

Naast het starterspakket hebben wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment van squashartikelen, denk hierbij aan rackets, balletjes en schoenen. In onze vitrine in het centrum vind je altijd een paar aantrekkelijke aanbiedingen!

Fan van racketsporten? Kijk ook eens onder ‘Sportaanbod’ bij onze andere dynamische racketsport: Ricochet. Moeilijk kiezen tussen deze 2 racketsporten? Via ons banenabonnement hoef je niet te kiezen en kun je beide racketsporten beoefenen!


Naar boven

Openingstijden

09.00 - 23.00Maandag

09.00 - 23.00Dinsdag

09.00 - 23.00Woensdag

09.00 - 23.00Donderdag

09.00 - 22.00Vrijdag

08.30 - 14:00Zaterdag